Praktisk info & Tilmelding

 


                                                                                                                                                                 Opdateret d. 8/3-2022                   

Tryk her for at tilmelde dig!


Af gode grunde er der ikke noget praktisk info til skituren 2023. Kom tilbage omkring oktober...

Praktisk info til deltagere på skituren 2022

-og alle andre der er nysgerrige... :-)Køreplan for bussen søndag d. 20/2-’22:


   - Afgang  Kalmarvej 2, Stouby mellem Juelsminde og Daugård, kl. 02.00


   - Afgang  DGI-byen, Ingerslevsgade bag Københavns hovedbanegård, kl. 06.30

   - Afgang  Rosenørnsallé ved Forum, foran Radiohuset, kl. 06.45

   - Afgang  Hans Knudsens Plads, kl. 07.00

   - Afgang  Nærum Amtsgymnasiums p-plads, Nærum hovedgade, kl. 07.20

   - Afgang  ForSea færger i Helsingør, foran betalingsbåsen, kl. 07.50


Sørg for at være klar på det sted du vil stige på bussen senest 10 minutter før afgang! Bussen kører præcis når tiden er inde, UANSET om du er med eller ej! Det er dit eget ansvar at komme med bussen!!!


VIGTIGT:

HUSK at Sverige og Norge har indført grænsekontrol. Vær derfor meget opmærksom på at medbringe gyldig ID på skituren! For danske statsborgere er det et

gyldigt EU-kørekort eller et gyldigt pas. Der er specielle regler for børn. Har du IKKE gyldig ID bliver du tilbageholdt og vi efterlader dig hos myndighederne/politiet.

Det er IKKE skiturens ansvar hvis du ikke kan komme ind i enten Sverige eller Norge.

 


Busturen tager ca. 12 timer. Vi vil gerne hurtigt frem så vi holder ingen store pauser, men selvfølgelig passende korte tissepauser, og en middagspause ved

Torp Köpcentrum, et shoppingcenter ved Uddevalla i Sverige hvor der er alt i div. fastfood og sandwich m.m. samt butikker og supermarkeder. Du må selvfølgelig også gerne medbringe en madpakke, som dog helst ikke må åbnes i bussen.


Vi forventer at bussen, lørdag d. 26/2., er tilbage i København mellem ca. kl. 03 og 05.


Vær opmærksom på at bussen ikke alle steder standser de samme steder på hjemturen.

   - I Helsingør standser bussen IKKE ved færgen, men ved rastepladsen/busstoppestedet der ligger ca. 100 meter FØR Helsingørmotorvejen fletter fra

      Kongevejen efter Snekkersten. (Skal man af ved havnen/stationen kan man forlade bussen på færgen og gå i land via færgens landgangsbro)

   - I Nærum standser bussen ved busstoppestedet på motorvejen nedenfor Nærum Station. Gennemgang over perronerne fra stationens P-plads.

   - Ved Hans Knudsens Plads standser bussen i busbanen på Lyngbyvej, overfor pladsen.

   - Ved Forum og DGI-byen er det som på udturen.


Bussen holder yderligere, både på ud- og hjemturen, bag Åmarken station i Hvidovre for at læsse proviant.

Desuden kommer bussen fra Stouby (mellem Juelsminde og Vejle) hvor den vil køre fra kl. 02 søndag morgen og ender også der efter turen.

Kan en af disse to muligheder være en fordel for dig, så kontakt Henrik senest en uge før turen.


Deltagere fra resten af Danmark: Må selv skaffe sig til et sted hvor de kan møde fællesrejsen/bussen. Hvis der er flere fra samme sted kan skituren evt. hjælpe med en form for fællesrejse eller vejledning.

Kører du i bil til København kan skituren hjælpe med gratis parkering. Kontakt Henrik senest en uge før turen.

Kommer du med regional- eller IC-tog er det nemmest at møde bussen bag hovedbanegården ved DGI-byen (se køreplan øverst på denne side)


Dagsprogram: Vil blive opsat i hytten.

Der vil være morgenmad så man kan nå ud på ski når lifterne åbner, og aftensmaden vil være klar en go' time efter lifterne lukker.

Efter aftensmaden vil der være hygge, spil, andagt og lovsang m.m. i pejsestuen i hytten. 


Der må hygges foran pejsen så længe man vil, men der SKAL være ro i soveafdelingerne når folk begynder at gå i seng! 


Hvad skal jeg tage med? Du skal selv medbringe lagen og betræk eller sovepose samt håndklæde. Der er dyner og puder på værelserne, men altså ingen betræk.

Personer/familier der skal dele senge/værelser skal være opmærksomme på at have dyner og betræk med til dem der deler seng samt madras med til dem der evt. ender på gulvet, medmindre der er aftalt andet.

Dem der er lavet aftale med om evt. gulvplads skal også selv have dyner/sovepose med. Det skal aftales med Skituren hvem der sørger for madrasser.


Sutsko el.lign. til brug i hytten vil være en rigtig go' ide at madbringe, samt badetøj (der er jo en stor lækker sauna)

Det er koldt i Norge, så masser af varmt tøj m.m.

Har du spil el.lign. til aftenshyggen, så bare kom med dem…

Der er dog ikke ubegrænset bagageplads i bussen, så tænk dig om når du pakker, ellers kommer du til at sidde under din egen bagage! 

Norske Kroner og/eller internationale betalingskort er også godt at have med, især fordi du kun får morgenmad og aftensmad, og man kunne jo godt få lyst til mad og kakao eller noget midt på dagen. 

Bemærk at Skistar IKKE modtager kontanter, men KUN kort i deres butikker som er skiudlejning/service samt deres skitøjsbutikker m.m.


Mad: Morgenmad og aftensmad er inkluderet i turen. Middagsmad er dit eget ansvar, da de fleste alligevel vil være ude på fjellet det meste af dagen. 

Skituren tilbyder ikke mulighed for at lave madpakke, men 400 meter fra hytten ligger et supermarked, så kan du købe ind til din egen middagsmad/madpakke, og der ligger også cafeteriaer og andet i området.

Vær dog opmærksom på, at i Norge er pizza, pommes Frites og agurk m.m. nogenlunde lige så dyrt som en rumfærge. Så er i advaret! :-)

Maden på turen vil ikke være vegetarisk, men uden svinekød. Ønsker du vegetarisk mad kan det markeres under tilmelding.

Vil du ha' en kop kaffe eller andet, så medbring det selv... Der er te og varm kakao samt popcorn/kage til aftenshyggen foran pejsen.


Hvem laver maden til mig? Det deles vi om. Turens madansvarlige har sammensat en lækker menu og sørger for at der er de råvarer vi skal bruge, og så deler vi os op i madhold, som bliver dirigeret igennem madlavningen og opvasken, af en af de madansvarlige.


Hvem skal jeg sove sammen med? Der er utroligt mange ting at tage højde for når soveplanen skal lægges. Vi forsøger at gøre alle tilfredse og så vidt som overhovedet muligt vil der blive taget hensyn til dine ønsker. Planen bliver lagt af arrangørene hjemmefra men vi har 12 timer i bussen på turen op, så der burde vi have mulighed for at rette den til undervejs, hvis der skulle være noget.

Vi skal i år bo i en hytte vi ikke har boet i før. Det er en stor og lækker hytte med to fulde etager. Hytten har masser af værelser med hver to køjesenge, altså 4 sovepladser. Desuden er der to 7 personers lejligheder og en 20 personers lejlighed og to 5/6 personers hytter. Vi har lejet stort set alt de har i området...


Skileje: Der bliver lavet aftale med Skistar skiutleje lige ved hytten. Vi får op til 20% rabat. Du skal blot oplyse at du er med i gruppen fra CaféKirken i København.

Tjek selv at de husker at give dig rabat når du betaler. De tager div. internationale betalingskort men IKKE kontanter.

Du kan leje alt, langrend, snowboard og alpint i forskellige kvaliteter.

Det meste sikkerhedsudstyr, f.eks. hjelm, er gratis hvis du lejer ski/snowboard, og du skal altså bruge sikkerhedsudstyr!

Som eksempel på prisen vil komplet udstyr, alpin ski eller snowboard, i middel kvalitet inkl. rabat, koste ca. 900 Norske kr. for 5 dage. Bytte af udstyr kan man risikerer at de tager et gebyr for. Vil man skifte flere gange mellem ski og snowboard eller måske langrend, har de noget der hedder "Multileje"


Liftkort: De fleste betaler liftkortet sammen med deltagergebyret. Ved at købe kortet gennem skituren får du ca. 25% rabat i forhold til Skistar’s normalpriser.

Skituren kan sælge et liftkort til alt, også aftenski, til kr. 1450,- til alle 5 dage vi er der.

Det samme kort, men til unge fra og med 7 år til og med 17 år og til seniore over 65 år koster kr. 1150,- (Giv besked ved tilmelding hvis du vil have ungdoms/seniorliftkort)

Børn til og med 6 år behøver ikke liftkort hvis de bruger sikkerhedsudstyr.


Hvis du ønsker kort til et andet antal dage kan det sagtens lade sig gøre, kontakt Henrik senest 4 uger før turen.

Vil du stå på langrend behøver du ikke liftkort.


Kortet bliver uddelt mandag formiddag inden kl. 10. Der står ikke navn på, men et langt nummer. Hvis du kender nummeret kan du få erstattet dit kort hvis du smider det væk. Hvis ikke, er det bare ærgerligt så må du købe et nyt selv, eller gå op. Vi andre skal nok vinke fra liften :-)Pris: Undersøg hvor gammel/ung du er :-) og find ud af hvor du passer ind herunder, overvej også om du skal have liftkort: 


Fra og med 18 år til og med 64 år: kr. 2450,- plus evt. liftkort kr. 1450,- i alt kr. 3900,-


Over 65 år: kr. 2450,- plus evt. seniorliftkort kr. 1150,- i alt kr. 3600,-


Fra og med 15 år til og med 17 år: kr: 2450,- plus evt. ungdomsliftkort kr. 1150,- i alt kr. 3600,-


Børn fra og med 8 år til og med 14 år: kr. 1950,- plus evt. ungdomssliftkort kr. 1150,- i alt kr. 3100,- (man får det samme som en voksen men til rabatpris)


Børn fra og med 5 år til og med 7 år: kr. 1650,-plus evt. ungdomssliftkort (HUSK: ungdomsliftkort først fra 7 år) kr. 1150,- i alt kr. 2800,- (man får det samme som en voksen men til rabatpris)


Børn under 5 år: kr. 700,- UDEN plads i en seng i hytten, hvis de skal have egen seng er det som børn over 5 årAlle priser er inkl. en plads i bussen på fællesrejsen.

Vil du ikke med på fællesrejsen, men skaffer du dig selv frem og tilbage, kan du få et afslag på kr. 400,- i deltagergebyret.

Aftal nærmere med Henrik senest 4 uger før turen!

Bemærk at transport af en normal mængde bagage og et par ski/snowboard er inkl. i deltagerbetalingen, så hvis du vælger ikke at tage bussen og får

afslaget på kr. 400,- så kan du selvfølgelig ikke få din bagage/ski/snowboard med bussen. Dog kan man måske, HVIS der er plads i bussen, købe transport af bagage.


Hytten er indrettet med 4 personers værelser. Det kan give nogle problemer ved familier/grupper på over eller under 4 personer når soveplanen skal lægges. Derfor kan skituren være nødt til at spørge om der er én der vil have en gulvplads. Hvis det er skituren der arrangerer det, vil det give et afslag i prisen på kr. 500,- til den der ender på gulvet. Vi håber på forståelse!Spørgsmål eller tvivl, kontakt Henrik.Betaling: Når du har tilmeldt dig indbetaler du deltagergebyret til skiturens konto:


Nordea: 5501 - 437 618 66 82 Husk at mærke indbetalingen med dit navn!


Sidste frist for betaling er d. 24/1-'22. Er der ikke betalt denne dato, slettes du på deltagerlisten og pladsen kan gå til en på ventelisten!


Din tilmelding er bindende fra d. 24/1-'22. Ændrer du i din tilmelding eller framelder du dig efter denne dato får du ingen penge tilbage, medmindre der er en fra en evt. venteliste der kan overtage din plads eller du har en meget go' grund som f.eks. lægedokument der fraråder skiferie.

Du kan godt overdrage din plads til en anden, men hvis der er en venteliste til turen har en person på ventelisten altid førsteret til pladsen.Sygesikring: Husk helst dit blå EU-sygesikringskort. Selvom Norge ikke er med i EU foreligger der en aftale om at det blå EU-sygesikringskort også gælder i Norge. Faktisk er der en speciel aftale om at det gule Sundhedskort også stadig virker i norden.

Du kan får dækket både behandling og ekstraudgifter til lægeordineret hjemtransport på sygesikringens regning. Vil du læse mere om dækningen kan du gøre det HER. Så kan du selv vurderer om du behøver en rejseforsikring. Skituren vil ikke komme med en anbefaling om hverken det ene eller andet. Det er dit eget ansvar at sætte dig ind i reglerne.

Ulykker kan ske, men tænk dig om, og kør ordentligt på fjellet, så er chancen for ulykker mindre! 

Husk at drikke rigeligt, det er fysisk hårdt at stå på ski, en dunk med vand eller juice er godt og billigt at medbringe på fjellet!

Et stykke chokolade er også fantastisk at gumle på, når man sidder i en lift, det giver energi og tager den lille sult.


Det med småt: Turen er arrangeret af en gruppe personer i Cafékirken København i samarbejde med Adventistkirken i Danmark.

Kirkens regelsæt gælder på denne tur. Mangel på efterlevelse af påbud m.m. kan evt. medføre øjeblikkelig hjemsendelse for egen regning.

Skituren fralægger sig et hvert ansvar for opførsel, både i bussen, hytten og på fjellet, der medfører kvæstelser og andet.

Rygning er forbudt i hytten og bussen.Spørgsmål eller tvivl? Læs denne side igen, grundigt, og er der stadig noget du er i tvivl om så kontakt Henrik på 20223699 eller pr mail

 
  Husk at holde dig orienteret om eventuelle ændringer i denne info. Vigtige ændringer slås op på Facebook på siden ”Adventistkirkens skitur”

  Sørg for at ”Syntes godt om” vores Facebookside :-)


Vi ses til årets sjoveste begivenhed...  -Masser af sne og ingen brækkede arme og ben... Håber vi! :-)