Info

                                                                                                                                                                                          

 -

                                                                                                                                                          opdateret d. 3/11-2023

 Hvornår:

Uge 10 - 2024   Fra tidligt søndag morgen d. 3/3. til tidligt lørdag morgen d. 9/3.

 

Hvorhen:

Trysil i Norge, et af Skandinaviens største skisportssteder. Vi får 5 dage med 69 løjper, 32 lifte og 100 km langrend lige udenfor hytten.

 

Hvordan:

Vores skitursbus kører direkte fra Jylland via flere opsamlingssteder i København, til hytten i Norge.

 

Hytte:

Vi skal bo i en stor og lækker hytte med skibod, 4-personers værelser med eget bad og toilet og der er sauna, pejsestue og WIFI samt meget mere. Desuden har vi også den 20 personers Penthouselejlighed vi havde i 2023.

Hytten og lejligheden ligger ca. 200 meter fra lifterne (T2 og børneområdet), lige midt i det hele i "Turistcentret" for foden af Trysilfjellet. Man kan stå på ski direkte til og fra hytten og lejligheden!

 

Hvem:

Alle! Du er velkommen på turen hvis du har lyst til at bruge en uge sammen med en masse festlige mennesker. Den er åben for alle, uanset tro, tilhørsforhold og holdninger. Så tag dine venner, kæreste, kollegaer og alle de andre med!

 

Mad:

Du får morgenmad og aftensmad. Da de fleste alligevel vil være ude på fjellet fra morgen til aften er der ikke middagsmad inkluderet i prisen. Der er masser af spisesteder på fjellet.

 

Pris: 

Selvom alting stiger, så er stigningerne ikke så store som forventet. Derfor kan vi sætte prisen ned med kr. 200,- i forhold til 2023.
Skituren i 2024 koster kr. 2550,- for en person over 18 år alt inkl. også bus, men uden liftkort som koster kr. 1450,- til alle 5 dage.

Se flere priser og rabatter til f.eks. folk der kører selv og personer under 18 år og over 65 år under fanen DELTAGER INFO

 

Tilmelding: 

Der er et begrænset antal pladser i hytten og bussen.

Hvis du vil med så brug tilmeldingsfunktionen her på siden eller kontakt Henrik på 20223699 for at få en plads på deltagerlisten. Den bliver som altid hurtigt fuld, så du skal ikke vente for længe.

Vær opmærksom på at de sidste mange år har deltagerlisten været fuld så tilmeldingen er lukket mange måneder før turen!


 

For mere samt detaljeret info se fanen DELTAGER INFO & TILMELDING

Er du med i skiturens gruppe på Facebook? Så får du nemlig opdateringer om turen når der er nyt og kan se billeder og andet.

Tryk her for et direkte link til Facebook gruppen.